Sales & Marketing vacatures

 

Senior Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst – Rotterdam

Voor Milder Rotterdam zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Senior Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst (fulltime) te Rotterdam. U treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Milder Holland heeft in 42 jaar een uitstekende naam opgebouwd als fabrikant en importeur van complete leidingsystemen. Milder is totaalleverancier van leidingsystemen en beschikt over een uniek leveringsprogramma. De afdeling verkoop is verantwoordelijk voor een vakkundig advies aan klanten en het uitwerken en opvolgen van offertes. Kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu zijn leidend bij de selectie van producten. Milder Holland onderscheidt zich in de markt door haar klanten de beste service te bieden, daadwerkelijk te leveren binnen 24 uur en klant-specifieke oplossingen aan te dragen. Daarbij zorgt u ervoor dat u een goede klantrelatie opbouwt, gericht op lange termijn samenwerking. Voor meer informatie kijkt u op www.milder.nl

Bekijk vacature

 

Senior Adviseur Verkeersmanagement

Voor Arane Adviseurs in Verkeer en Vervoer zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een Senior Adviseur Verkeersmanagement. U treedt direct in dienst bij Arane Adviseurs.

Arane Adviseurs is al jaren een toonaangevende partij op het gebied van multimodaal verkeersadvies. We werken met een klein team van professionals om de beste oplossingen te bieden. Met onze praktijkervaring en sterke relatie met de wetenschap ontwikkelen we innovatieve concepten

Bekijk vacature

 

Commercieel Medewerker Binnendienst - Amsterdam

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst in Amsterdam. U treedt direct in dienst bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is toonaangevend in verkoop / verhuur en lease met specialisme in heffen, intern transport materieel en hoogwerk-materieel, voor talloze toepassingen biedt zij maatwerk-oplossingen.

Bekijk vacature

 

SCHRIJF U IN!

Heeft u nog geen account? 
Meld u nu aan om snel te kunnen solliciteren!