Bouw & Engineering vacatures

 

KAM Manager te Rotterdam

Voor onze opdrachtgever te Rotterdam zijn wij op zoek naar een KAM Manager, u treedt direct in dienst bij de opdrachtgever!

In uw rol als KAM Manager bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren van alle QHSE aspecten voor de vestigingen in Nederland. In deze uitdagende functie bent u dagelijks bezig met de implementatie, doorontwikkeling en naleving van alle QHSE procedures. Met uw enthousiasme inspireert en adviseer u het managementteam en werknemers over de veiligheidsrisico’s en de mogelijkheden voor preventie. U weet draagvlak te creëren en helpt om het KAM - QHSE beleid nog beter op de kaart te zetten binnen de organisatie.

Bekijk vacature

 

Ervaren Verkeerskundige Adviseur (WO) te Gouda

Voor Arane Adviseurs in Verkeer en Vervoer zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een ervaren verkeerskundig adviseur.

Arane Adviseurs is al jaren een toonaangevend adviesbureau op het gebied van multimodaal verkeersmanagement. We werken met een klein team van professionals om de beste oplossingen te bieden. Hiervoor gebruiken we meerdere invalshoeken: Wetenschap, Techniek en Beleid. Door ieders' nieuwsgierigheid samen te smelten ontstaan nieuwe innovatieve concepten waarmee we de klant kunnen verrassen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, onze standaard vaak hoger dan die van de opdrachtgever.

Bekijk vacature

 

Calculator - Den Haag

Op zoek naar je eerste baan? En wil je verder opgeleid worden?  Voor onze opdrachtgever in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Calculator, je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever!

Bekijk vacature

 

SCHRIJF U IN!

Heeft u nog geen account? 
Meld u nu aan om snel te kunnen solliciteren!